Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně
DMS

Událo se - Volební oblastní shromáždění 

Fotokoláž z Volebního oblastního shromážděníVe čtvrtek 2. listopadu proběhlo volební oblastní shromáždění v prostorách klubu seniorů v Novém Jičíně.

Účastníci byli seznámeni s hospodařením a činností naší odbočky a zvolena byla také oblastní rada.

Zástupcem realitní kanceláře Kaktus Reality Petrem Zemánkem, který již téměř tři roky pomáhá na naší odbočce jako dobrovolník, byl do naší kanceláře předán věcný dar - kávovar Nescafé Dolce Gusto a proběhla také tombola. Výherci si odnesli balíčky s prémiovou kávou.

Logo Kaktus reality s.r.o.Moc děkujeme Kaktus Reality za podporu, naši klienti rádi využijí možnost zpříjemnit si kolektivní aktivity i poradenskou činnost při řešení různých životních situací spojených se ztrátou zraku dobrou kávou.

Nové deskové a karetní hry

Fotokoláž z představení her pro nevidomé na Oblastním shromážděníDále jsme účastníkům představili společenské deskové a karetní hry pro nevidomé a slabozraké, např. Syllabatimu, hry Plný kurník, hmatové a magnetické domino aj. Tyto hry jsou vhodné pro nevidomé i vidomé hráče, pro trávení příjemného času s rodinou a přáteli. Vyzkoušet a zapůjčit si je můžete u nás na odbočce.

Copyright © 2022       Oblastní odbočka SONS v Novém Jičíně